Sider

onsdag 28. oktober 2015

#Color_mk

Laget av Frida Amalie Hermanseter

De neste ukene har vi fått en oppgave å ta bilder av personligheten din og av hvordan livet ditt er. Kort sagt ta bilder av hvem akuratt du er. Vi får et nytt tema hver uke og denne uken var det farge. Hvilken farge er din yndlings farge. Da tok jeg dette bildet jeg ble veldig fornøyd med. Håper dere også liker det. Snakkes. Ha det bra så lenge :-)



fredag 23. oktober 2015

Colors

Laget av Frida Amalie Hermanseter

I dag i prosjekt i fordypning har vi lært litt om farger. Derfor fikk vi i oppgave å ta bilder av farger! Vi måtte ta bilder av ting fra naturen, så selvfølgelig tok jeg bilder av blader, men jeg kunne ikke bestemme meg for hvilket bilde jeg likte best! Så derfor legger jeg ut to! Snakkes senere. Ha det bra så lenge. :-)


torsdag 22. oktober 2015

Halloween kort

Laget av Frida Amalie Hermanseter

I et par dager nå har vi hatt en oppgave om å lage et halloween kort i redigerings programmet Illustrator. I dag ble jeg endelig ferdig med den og her er det ferdige resultatet. Kunne vært bedre, men jeg er fornøyd. Snakkes senere. Ha det bra så lenge :-)

torsdag 8. oktober 2015

Høstplakat

Laget av: Frida Amalie Hermanseter 08.10.2015

I dag hadde vi som oppgave å lage en høstplakat til et åpent galleri her i Mysen. Vi skulle lage denne plakaten i Adobe Indesign. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Snakkes senere. Ha det bra så lenge.