Sider

mandag 23. november 2015

Lys og skygge


Laget av Frida Hermanseter

I dag fikk vi en øvelses oppgave i programfag om å ta bilde av et hvitt egg mot en hvit bakgrunn. Vi skulle prøve ulike typer lys settinger for å se hvor tydelig egget kom fram i bildet i de ulike lys settingene. Med ulike lys settinger mener jeg at vi skulle plassere lyset ulike steder. Vi fikk fire ulike lys plasseringer. Foran egget, på skrå fra egget, på siden av egget og bak egget. Dette er resultatet.

Lys foran                                   








Dette bildet ble veldig over eksponert og egget synes så vidt. Dette skjedde under beskjæringen, men det var alt for lyst til å begynne med. Det hadde muligens blitt bedre om vi hadde brukt en soft boks over lyset.

Lys på skrå









Dette bildet ble også ganske over eksponert, men egget synes litt bedre. Som dere ser på bildet så tok vi på skrå framme fra og fra venstre side.

Lys fra siden









På dette bildet synes egget ganske bra. Vi har satt lyset til venstre for egget. Bildet ble litt over eksponert, men bildene ble mye lysere etter at jeg beskjærte dem.

Lys bakfra










I dette bildet zooma vi litt nærmere egget og lyset har blitt satt bak egget. Egget kommer veldig godt frem i dette bildet fordi skyggen skiller egget og bakgrunnen. Dette bildet er egentlig ikke over eksponert, men siden jeg har beskjært det, så ser det sånn ut.

Det var vel alt for denne gangen. Ha det bra så lenge. Snakkes senere :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar